Sunday, April 8, 2007

Nyt hjem....

Så er vi flyttet. Det er dejligt og kaotisk! Vi kan have en ok hverdag i huset nu, selvom vi stadig mangler en masse. Vi har nydt haven og Asbjørn har udforsket diverse legepladser og kørt laaaangt på motorcyklen. Han har også opdaget stranden (læs: Ringsted Å!).
Allan har fået lov at knokle løs idag, mens ungerne og jeg er i Haslev. Der skal både hænges vasketøj op, samles skab, hænges hylder op i køkken og badeværelse, hænges knager op osv. osv.
Tilde, og især Asbjørn, har været syge de sidste dage. Feber, snot og host - desværre. Nu er de ved at være ovenpå igen.
Asbjørn starter i børnehave på tirsdag. Lotte besøger os på torsdag og Jette og Signe kommer lørdag. Dejligt, men gæsterne må leve med nullermænd mm..... Rengøring er meget lavt prioriteret.
Vi er ikke på nettet endnu, så billeder må ses fra Hannes blog...

3 comments:

Anonymous said...

Det med nullermænd lever vi fint med. Så her kan I godt trives. Kan man bade ved jeres strand, og er vandet opvarmet?
Tillykke med alt det nye. Knus.

Anonymous said...

Vi er blevet vant til nullermænd herhjemme, så vi skal nok også hilse pænt på jeres ;-) Vi glæder os helt vildt til at komme og få nogle hyggelige dage sammen med jer
Knus fra signe og Jette

Jonathan & Daniel said...

Glæder mig til at se lidt billeder af jeres nye sted. Men bare i nyder det lige nu.
Kan jo sende lidt rengøringsmidler og remedier fra Canada - tror nærmest de fjerner nullermænd af sig selv - er i hvert tilfælde meget avancerede og dufter MEGET...