Thursday, August 9, 2007

Vildsvin og bilannulering.

"Mor, der er et vildsvin, jeg er bange." Sagde Asbjørn på legepladsen. Vildsvinet viste sig at være et pindsvin, som med stor forundring blev betragtet.

Vi havde underskrevet en købsaftale på en ny bil. Aftalen var, at den skulle leveres 12. juli. Den brød forhandleren uden forklaring. Vi blev lovet en ny dato, men intet skete. Når vi ringede, ville de undersøge sagen og ringe tilbage, hvilket heller aldrig skete. Laaaaangt om længe får vi hul igennem og kontakt til ejeren. Konklusion: De kunne tilbyde os en kompensation. Bilen steg pludselig 7000,- og vi kunne slå halv skade!!!! Prisstignen kom 15. juli, altså 3 dage efter vi skule have haft bilen!!! Helt ærligt, mand. Lorte-Peugeo-forhandler i Næstved!!!!! Købsaftalen er selvfølgelig annuleret, så vi må atter på biljagt.

3 comments:

mormormor said...

Surt, men god jagt.

Jonathan & Daniel said...

Lorte bilkøb - troede sgu da at I havde fået bilen for længst. Så måtte I i den gamle til jylland. I stakler. Nå men der er jo ikke andet at gøre end at skaffe en Dodge Grand Caravan - det her må være et tegn...:) Surt. Held og lykke

Jeanette said...

Aj hvor surt og tidskrævende. Det er lige til et forbrugerprogram på tv...God jagt!