Thursday, May 10, 2007

Sutten er afleveret.

Idag har Asbjørn afleveret sine sutter hos tandlægen. Hun var meget sød og syntes, at han var dygtig. Han lagde sutterne ned i skuffen og fik en tandbørste og klistermærker. Han var meget stolt og blev kun endnu gladere, da han fik skateboard, beskyttelsesudstyr og dommerfløjte hjemme. Morfar kom forbi og havde søreme også gaver med til ham. Ja, der var glæde.
Glæden holdt dog kun til han skulle i seng! "Mor, jeg er glad for sutterne" blev han ved med at sige.... Efter 1½ times gråd måtte han give op og er nu faldet i søvn (i mor og fars seng...) Vi er spændte på natten der venter!!!

3 comments:

Anonymous said...

Det var rart igen at høre fra jer. Og ungerne virker helt almindelige. I morgem tager jeg op til Pernille og er hundepasser for Chili.

Jeanette said...

Håber Asbjørn har glemt sine sutter og ruller stolt afsted på skateboard, med en sej frisure:-) Skønt at kunne følge lidt med i jeres liv igen og se at i trives!

Anonymous said...

Hej hej
Dejligt at kunne følge med i jeres familie igen, Signe og jeg glæder os helt vildt til Tildes navnefest, det bliver dejligt at se jer igen. Signe er kommet ind på sit eget værelse at sove for 1 gang i dag, det bliver helt underligt, håber jeg klare det ;-) Håber forresten også Asbjørn klare sig i nat. Kan i hygge jer
Knus Jette